Sagt av kunder om Hjelp i Hjemmet til media

RINGTE UMIDDELBART: – Da jeg leste i Landåsposten om Hjelp i Hjemmet, ringte jeg umiddelbart. Jeg tenkte at dette måtte være noe for meg, sier kunde (89) på Fantoft. Hun har hjemmehjelp en time annen hver uke, og hjemmesykepleier som kommer innom hver morgen. Nå har hun supplert med tre timer hver tredje uke hos Hjelp i Hjemmet. – Å få tatt alt det som hjemmehjelpen ikke rår over, har virkelig hjulpet på humøret, sier kunden.
Artikkel i Årstadposten/Landåsposten 14.12.2001

JEG ER PRIVILEGERT: Med Hjelp i Hjemmet får jeg gjort alle de tingene jeg ser det skorter på. Jeg var syk og sengeliggende i 12 uker, og da falt det altfor mye på barnebarnet mitt. Nå fungerer det så mye bedre. Nå får jeg hjelp til det jeg selv vil ha utført. Helt glimrende. Men det koster jo penger, så slik sett er jeg privilegert som kan ta meg råd.
Kunde (88) til Fanaposten 9.4.2002.

Takk til Hjelp i Hjemmet

Hva skulle jeg gjort uten dere? – Fredag er eneste dag jeg kommer meg ut. Det er høydepunktet i livet. En uttalelse fra en kunde som har brukt Hjelp i Hjemmet fast i over 10 år.

Uttalelser fra kunder: – Jeg er så glad for alle som kommer fra Hjelp i Hjemmet. De er muntre, smiler og hjelpsomme. Det er så godt å få folk som er i godt humør og samtidig gjør en veldig god jobb.

Uttalelser fra pårørende:
– At mine foreldre får hjelp fra Hjelp i Hjemmet, er min lottokupong!
– Hjelpen fra dere er fantastisk. Både min mor og jeg er veldig fornøyd. Jeg føler meg så trygg.

Hjelp i Hjemmet til media

– 40 prosent av omsetningen til Hjelp i Hjemmet kommer fra kommunen. Resten kjøpes av kundene uten noen offentlig støtte. Mange kjøper hjelp til foreldrene sine, noen kjøper rett og slett en times selskap, hjelp til å handle eller til å lufte hunden. Noen kjøper mer tid til rengjøring. Kommunenes hjemmehjelpere gir rengjøring på temmelig stramt tidsskjema. Derfor får de som jobber hos oss en lettere og langt mer variert arbeidshverdag.
Ingrid Thorkildsen, Hjelp i Hjemmet, til Bergensavisen 29.5.2012